Țară

SAFIC ALCAN, distribuitor la nivel mondial de produse chimice de specialitate

Safic-Alcan, un distribuitor la nivel mondial de produse chimice de specialitate

Safic-Alcan reprezinta peste 100 de producatori de ultima generatie din intraga lume. Cu sediul central in Paris La-Defense (Franta), compania are o retea de 25 de birouri si depozite pozitionate strategic in Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America. Astazi, peste 84% din cifra de afaceri a Safic-Alcan se realizeaza in Franta.

Lider istoric pe piata cauciucului, grupul de distributie s-a extins dramatic de-a lungul anilor pentru a acoperi piete ca adezivi, coatings, termoplastice, lubrifianti, detergenti, cosmetice, produse farmaceutice si nutraceutice.

In plus, compania cauta constant noi oportunitati de achizitie pentru a-si consolida cota de piata in principal in Europa de Est si in regiunile in care exista o crestere puternica a cererii de produse chimice de specialitate.

In urma LMBO din ianuarie 2015, conducerea si angajatii Safic-Alcan au preluat contolul companiei. Astazi Safic-Alcan este considerat ca singurul distribuitor independent de produse chimice din Europa cu investitii exclusiv franceze care are o acoperire internationala a pietei.

100%

Produce de specialitate

648

M EURO CIFRA DE AFACERI CONSOLIDATA IN 2019

50

DE TARI IN CARE ARE ACOPERIRE

630

ANGAJATI IN INTREAGA LUME

ULTIMELE ȘTIRI


Forgot password or register ?