Țară

Valorile noastre

Punem pret pe relatiile pe termen lung cu principalii si clientii nostri si ii tratam ca adevarati parteneri. Am lucrat cu majoritatea principalilor nostri decade si contractul cu primul nostru principal dateaza chiar din 1928.

Cooperarea pe termen lung cu principalii nostri se datoreaza expertizei tehnice a inginerilor si vanzatorilor nostri care au de asemenea bune cunostinte in ceea ce priveste piata locala. Mai mult decat atat, organizarea Safic-Alcan in centre de profit este o alta parte cheie a acestui succes.

Pe de alta parte, a fi independent din punct de vedere financiar este o garantie de sustenabilitate pentru clientii si principalii nostri. Ca o consecinta, acestia se angajeaza mai mult sa mentina parteneriatul cu noi pentru a-i sustine in strategia lor de crestere.

Pozitia noasta, la mijlocul jucatorilor de nisa si distribuitorilor foarte mari, ne permite sa optimizam avantajele ambelor sisteme in timp ce limitam dezavantajele. Se poate spune ca suntem capabili sa ne ridicam la nivelul asteptarilor principalilor nostri cand cauta un distribuitor cu acoperire pan-Europeana in timp ce mentinem flexibilitatea unei companii de nivel mediu ce are abilitatea sa reactioneze rapid la schimbarile din piata.

 “Cream valoare prin diferentiere.”

 Forgot password or register ?