Țară

Grupul Cosmetice & Ingrijire personala

Ingrijirea personala este o piata esentiala pentru Safic-Alcan, putem  sa  oferim o multitudine de aptitudini si expertize pentru a oferi cea mai buna solutie  nevoilor clientilor si furnizorilor din toata Europa, Orientul Mijlociu, Africa si SUA.

Gandim global dar actionam local este deviza noastra. Va putem ajuta sa reduceti complexitatea si costurile multumita structurii logistice, in acelasi timp ramanand aproape de toti clientii nostri indiferent unde se afla.

Multumita cunoasterii temeinice a pietei, gamei largi de produse de specialitate si ingredientelor active, precum si unei echipe dedicate de experti in vanzari tehnice, Safic-Alcan este un distribuitor de top pe piata produselor de ingrijire personala.

Va invitam sa vizionati selectorul nostru de produse pentru a descoperi portofoliul nostru exceptional de produse. Ne puteti contacta de asemenea pe email sau telefonic pentru a discuta cu unul dintre expertii nostri pentru cerintele specifice.

Cu ajutorul retelei noastre de cinci laboratoare de aplicare, putem aborda cele mai recente tendinte si nevoi ale clientilor pe toate segmentele de piata si sa realizam o intelegere mai profunda a performatelor si sinergiei produselor din intreaga noastra gama, sa sustinem succesul dumneavoastra.

Expertii nostri de piata verifica regulat noile concepte si urmatoarele tendinte pentru a va oferi prognozarea corecta si perspectivele de piata ale industriei. Urmariti-ne pe blog !

Parteneriatul pe termen lung pe care il avem cu cei mai buni furnizori de pe piata garanteaza o oferta constanta de standarde de calitate si ingrediente active, generand o oportunitate fantastica de a utiliza cea mai noua tehnologie pentru noile dumneavoastra produse.

Elementele cheie ale modelului nostru sunt calitatea si reglementarile REACH, ingrijire responsabila si sustenabilitate,  satisfacerea clientului si imbunatatirea constanta a pregatirii profesionale a angajatilor.

Furnizam nu doar produse, dar si sfaturi privind formulari, fabricatia si procesam recomadarile pentru a duce afacerea dumneavoastra la urmatorul nivel.

Pe scurt, Safic-Alcan va ofera solutii inovative pentru piata produselor de ingrijire personala si cea a cosmeticelor !

  • personal-care.jpg
  • personal-care2.jpg
  • personal-care3.jpg
  • personal-care5.jpg
  • personal-care6.jpg
  • personal-care7.jpg
  • personal-care8.jpg
  • personal-care9.jpgForgot password or register ?