Țară

Logistica

Lantul de aprovizionare

Safic-Alcan, fiind una din companiile de top de distributie de ingrediente chimice de specialitate pentru diverse industrii, are pe langa obiectivele sale principale si oferirea de servicii logistice dintre cele mai bune pentru clientii sai.

Obiectivul nostru este acela de a simplifica destul de mult logistica pentru clientii nostri, fiind total sau partial calea lor spre piata.

Pe partea noastra de clienti, scopul nostru este de a livra produsele noastre, in conformitate cu standardele noastre de securitate ridicate, oriunde, la timp si in forma de livrare dorita pentru a atinge cele mai inalte standarde de servicii pentru clienti.

Depozitare flexibila

Safic-Alcan are o retea de aprovizionare cuprinzatoare, ceea ce ne ofera flexibilitatea de a sprijini solicitarile locale si globale la cele mai inalte niveluri.

Ne externalizam cea mai mare parte a logisticii unor terti parteneri de incredere cu care avem o relatie comerciala pe termen lung. Acei terti parteneri au cunostinte de specialitate in stocarea, manipularea si livrarea chimicalelor, inclusiv solicitari specifice de la anumite industrii si autorizatii si certificate corespunzatoare.

Acest lucru garanteaza ca Safic-Alcan va functiona cu respectarea deplina a reglementarilor si standardelor afacerilor combinand in acelasi timp standarde de calitate inalte si solutii rentabile, multumita depozitelor de ultima generatie si servciilor IT ale partenerilor nostri.

Partenerii cu depozite sunt monitorizati continuu de catre echipele noastre de aprovizionare si auditati de cate ori se considera a fi necesar.

  • logistics-.jpg
  • logistics-Safic.jpg
  • logistics-truck.jpg
  • logistics-tw.jpg
  • logistics-your-time.jpg

In anumite cazuri, pastram flexibilitatea de a opera prin mijloacele proprii pe langa partenerii nostri.

Ca rezultat, operam o retea extinsa de depozite localizate strategic in toate tarile in care avem sedii pe langa alte combinatii de depozite locale (o abordare de depozit pentru clientii nostri cu varietate de comenzi) si depozitare regionala (concept Hub, cheie pentru principiile noastre PAN EU si optimizarea costurilor).

Disponibiliatea produselor si managementul inventarierii

Safic-Alcan detine suficiente stocuri de produse pentru a intampina nevoia de livrare la timp a clientilor, chiar si cu solicitare in termen scurt, ca parte a rolului nostru de distribuitor cheie si de incredere.

Oferim de asemenea clientilor nostri anumite servicii externalizate cand doresc acest tip de solutie.

Esantionarea si reambalarea

Lantul nostru de distributie suficiente esantioane pentru dezvoltarea clientilor nostri.

Anumite solutii de reambalare fac parte din serviciile pe care le putem oferi prin reteaua partenerilor nostri.

Puteti contacta oricand Safic-Alcan pentru vanzari sau servicii clienti pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra, inclusiv solutii personalizate pe care le putem studia impreuna cu dumneavoastra.Forgot password or register ?