Țară

Angajamentul nostru pentru sustenabilitate

Strategia de afaceri a Safic-Alcan este sa dezvolte solutii inovative pentru un viitor sustenabil.

Pentru multi ani problemele de sustenabilitate ca protectia mediului, siguranta si sanatatea la fel si respectarea legilor si reglementarilor au fost implementate in cultura noastra la nivelul Corporatiei si sunt considerate a fi factorii nostri de crestere.

Angajamentul nostru pentru un mediu curat dateaza din 1996 cand Safic-Alcan a fost certificat ISO 9001/2015. De atunci am continuat sa imbunatatim calitatea, politicile de mediu si grija responsabila pentru a indeplini toate cerintele legale privind securitatea, sanatatea si protectia mediului, si pentru a oferi conditii de munca sigure pentru angajatii din toata organizatia noastra.

Ne luam de asemenea angajamentul de a discuta despre problemele de sustenabilitate cu partenerii nostri. In 2016 am stabilit o carta a furnizorilor care se axeaza pe standardele drepturilor omului, angajamentul pentru dezvoltare sustenabila si cresterea afacerii bazata pe valori impartasite si principii comune. Am cerut apoi principalilor nostri sa se conformeze cu aceasta carta si sa o semneze.

In plus, in vederea asigurarii eticii si performantei continue a sustenabilitatii am semnat recent initiativa UNGC (Februarie 2018).

Cititi mai multe despre sustenabilitate la Safic-Alcan : www.safic-alcan.comForgot password or register ?